Obiectiv specific: 4.16 Consolidarea capacității întreprinderilor de economie sociala de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă
Titlu proiect: “IES- Inovare in Economia Sociala”
Cod SMIS proiect: 127700
Websit realizat în cadrul proiectelor cu finanţare Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana va rugam sa accesati site-ul: https://www.fonduri-ue.ro/

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Despre atelierul nostru

Croitorie, retuș și broderie personalizată și unică


    Îți stăm la dispoziție cu retușuri și modificări în funcție de tendințele modei, de la cele mai simple la cele mai complexe, tocmai pentru a te ajuta să nu renunți la piesa ornamentală preferată din casa ta.

   Executăm cusături manuale sau automatizate, sisteme de prindere, cute cu 2 sau 3 pliuri, rejanse, capse montate în material, bride din țesătură și orice altceva presupune o comandă personalizată, complexă. Acest lucru ne permite o flexibilitate mare a comenzilor, portofoliul nostru vorbind de la sine.
  Echipa Croitoresele vesele creează mai mult decât perdele și draperii – orice tip de cusături pot fi realizate fie automatizat, fie prin cusături manuale, de o mare finețe.
  Atelierul propriu oferă o gamă variată de produse, la dimensiunile dorite de către client:
- drapaje;
- cuverturi;
- fețe de masă;
- lenjerie cu dimensiuni speciale

Retușuri

Îți stăm la dispoziție cu retușuri și modificări în funcție de tendințele modei, de la cele mai simple la cele mai complexe

Croitorie

Atelierul nostru îți oferă servicii complete de croitorie de la zero, pentru realizarea efectivă a piesei ornamentale dorite.

Broderie

Utilaje cu tehnologii de ultimă generație, experiență, gust și atenție la detalii! Brodăm absolut orice produs ai nevoie!

Beneficiile croitoriei la comandă


   Croitoresele vesele vă oferă produse de calitate, gama noastră variată de produse cuprinde și jaluzele verticale, jaluzele orizontale, accesorii textile (perne decorative sau fețe de masă), lenjerii de pat, cuverturi, covoare, tapet și chiar rulouri.

   Confecționăm perdele și draperii moderne în funcție de cerințele dumneavoastră, sisteme de prindere pentru diferite încăperi, în funcție de culoarea și țesătură pe care o alegeți pentru perdele și draperii.

   Oferim servicii de consultanță și proiectare. Vă siguram servicii de consiliere din partea unui designer din cadrul companiei noastre, care vă va ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de preferințele dumneavoastră, de spațiul ce urmează să fie decorat și de bugetul disponibil.

Materiale de calitate

Atât în materie de confecționare și retușuri haine cât și în tehnologia pe care o deținem, am ales să folosim soluții calitative și materiale pentru a putea avea rezultate pe măsura așteptărilor.

Servicii de croitorie complete

Datorită efortului continuu, implicându-ne în primul rând cu multă dragoste în această meserie am reușit în decursul timpului să realizăm cele mai diverse lucrări.

Experiența

Suntem cunoscuți pentru calitatea serviciilor pe care le oferim. Talentul, perseverența, ambiția și dedicarea au reușit să ne asigure fidelitatea și încrederea clienților noștri.


    Folosim tehnologii inovatoare pentru a personaliza orice produs! Plecând de la textilele folosite și până la finisaj, brodarea oferită de atelierul nostru de croitorie nu va da greș!
  Calitatea și frumosul sunt pe primul loc. Cu siguranță oferta noastră te vă încânta și brodarea produsului dorit iți va aduce satisfacție!
  Orice idee ai, orice produs poate fi brodat! Indiferent de provocarea ta suntem nerăbdători să o scoatem la capăt!
  Calitatea unei broderii depășește orice așteptări și este de durată, personalizare de care articolul tău vestimentar se poate bucura.
  Tehnologia ne permite să simulăm orice design la nivel de detaliu și să ne asigurăm că produsul brodat va fi pe placul vostru!
  Toată infrastructura este digitalizată astfel încât șansele de a greși sunt minime. Calitatea broderiei face față celor mai fini critici întrucât marja de eroare a procedurii de broderie este aproape inexistentă.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.